Krachtige samenwerking Vertel Buitenpsychologie en Yogastudio Solina!

Vertel Buitenpsychologie en Yogastudio Solina gaan samenwerken!

Wij (Kim en Ellen) geloven erin dat het lichaam nooit liegt en het ontzettend veel te vertellen heeft, als we maar willen luisteren naar de wijsheid die daarin ligt. Daarom kun je bij Vertel Buitenpsychologie een traject volgen waar 8 Yin Yoga lessen bij zitten.  Door met bewuste aandacht in je eigen lijf te zakken, kun je leren je eigen lichaamssignalen en grenzen op te merken én hiernaar te luisteren. Ontzettend waardevol, zeker bij burn-outklachten! Wij zijn er beiden van overtuigd dat buitenpsychologie én ontspannende yoga een ontzettend krachtige combinatie is om sneller en duurzamer te herstellen van klachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.